Werken bij Simac

Join Teamnology

Wij zijn een familiebedrijf dat onderneemt met oog en zorg voor de samenleving. Integriteit, en loyaliteit zijn dan ook diep verankerd in onze cultuur. Wij zijn trots op het leveren en beheren van hoogwaardige en cruciale technologie van toonaangevende bedrijven. Trots op de langdurige relaties die we hebben met onze partners en medewerkers. Trots op het sterke Brabantse fundament dat we in ruim 50 jaar hebben opgebouwd en dat alles met een gezonde dosis nuchterheid en warmte. 

 

Wat maakt ons bijzonder?

Bij Simac maakt iedere collega het verschil. Simac biedt een plek om impact te maken voor onze klanten en onze maatschappij. De mogelijkheid om te groeien als mens én als specialist. Als familiebedrijf kunnen en willen we niet anders. We gebruiken hier zelfs een unieke term voor: Teamnology. We zijn een hecht team dat samenwerkt om de technologische uitdagingen van onze klanten op te lossen. Een team dat staat voor warmte, waarde en wendbaarheid, want we koesteren het persoonlijke contact en wederzijds vertrouwen. Simac is er voor haar collega's.

Waar staan wij voor?

Wij staan voor robuuste en vernieuwende IT-gerelateerde oplossingen. Simac verbetert bedrijfsprocessen, behoudt het overzicht en geeft passend advies. Onze klanten verdienen innovatie zonder in te leveren op continuïteit en veiligheid. Dat is waar wij het verschil maken. IT en technologie zijn er voor mensen en niet andersom.

Werken bij Simac gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.